Η κορυφαία έκθεση ”Ελληνικό Απόσταγμα” στέφτηκε και φέτος με επιτυχία αφού περισσότεροι από 1500 επισκέπτες γνώρισαν και γεύτηκαν κορυφαία ελληνικά ποτά και αποστάγματα. Αποσταγματοποιοί από 30 επιχειρήσεις παρουσίασαν περισσότερα από 130 προϊόντα, τσίπουρα και ούζα από όλη την Ελλάδα και άλλα ελληνικά αποστάγματα που φτιάχνονται με αγάπη και μεράκι. Για ακόμα μια χρονιά όσοι βρέθηκαν στο περίπτερο του Μονοποικιλιακού Τσίπουρου Δεκαράκι είχαν την ευκαιρία να γευτούν και τις προτάσεις από το Δεκαράκι, το Δεκαράκι Μοσχάτο, το Δεκαράκι Μαλαγουζιά και το Δεκαράκι Ροδίτη αλλά και να μάθουν τα πάντα γύρω από αυτά. Οι «φίλοι» του τσίπουρου Δεκαράκι μυήθηκαν στα γευστικά χαρακτηριστικά του κάθε Δεκαράκι και διαπίστωσαν από κοντά γιατί είναι δικαιωματικά ο βασιλιάς στην γεύση και παράδοση. Χάρη στον μονοποικιλιακό τους χαρακτήρα, το Δεκαράκι Μοσχάτο, Μαλαγουζιά και Ροδίτης, προσλαμβάνουν στο μέγιστο τα γευστικά και αρωματικά χαρακτηριστικά της αντίστοιχης εκλεκτής ποικιλίας στέμφυλων από την οποία προέρχονται και ξεχωρίζουν για τον διακριτό τους χαρακτήρα. Παράλληλα, τα αρώματα από τα στέμφυλα, αναδύονται και ενισχύονται μέσα από […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.